Se det digitale energimærke

Stengårds Alle 211

, 2860 Søborg

1 / 47
1 / 1
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
708 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 77 m²
Kælderareal 77 m²
Udhus 22 m²
Grundareal 670 m²
Værelser 3
Antal plan 2
Byggeår 1935
Sagsnummer 15014
Ejendomstype Villa
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 1.517
Ejendomsværdiskat 963
Renovation 206
Grundejerforening 8
Skorstensfejning 43
Husforsikring 535
Ejerudgifter i alt 3.271

154 etagemeter i Gladsaxe, midt i stille villakvarter

Denne dejlige villa med 154 etagemeter ligger midt i et stille villakvarter ikke så langt fra hovedfærdselsårene som Klausdalsbrovej og Buddinge Hovedgade, og på den anden side af rundkørslen ligger Søborg Hovedgade med masser af butikker. Der er mulighed for at udbygge med endnu 100 kvm, enten ved at bygge ud eller ved at lægge endnu en etage på, som flere af naboerne har gjort.

Denne fine røde ejendom med facade af sibirisk lærk fra 1935 er pæn og velholdt. Stor terrasse som ligger syd/øst vendt så man får morgensolen og størstedelen af dagens sol ind på terrassen. Haven består af en dejlig græsplæne med rige mulighed for udfoldelse, det kan være i form af en lille fodboldbane til børnene eller man kunne anlægge et smukt bed, hvis man har grønne fingre. Her er alle kvadratmeter udnyttet optimalt, på nord/vest-siden af huset er hovedindgangen, som fører lige ind i køkkenet, hvor et hjørne er lavet til entre. Køkkenet er rummeligt, med køkkenbord langs hele den ene væg, og masser af køkkenbordsplads og ønsker du endnu mere skabsplads end der allerede er, så er der plads til at sætte overskabe op på den lange væg.

Køkkenet har vindue ud mod haven, hvor du kan holde øje med børnene, når de leger i haven. I køkkenet er der fin plads til spisebord. Ved siden af køkkenet ligger stuen hvori der er god plads til både et stort sofa-arrangement og spisestue afdeling, fra stuen af er der direkte adgang til den store terrasse, der ligger væk fra vejen. Her kan I ugeneret nyde de stille aftener.

Ved siden af køkkenet og stuen ligger trappenedgangen til kælderen og et lille værelse som egner sig perfekt til kontor eller børneværelse.

Der er udført omfangsdræn omkring hele huset, som sikrer, at underetagen forbliver tør. I underetagen er der etableret et lækkert nyere badeværelse, med hvide vægge og sorte klinker. På badeværelset er der en overdådig flot brusekabine til det hurtige hverdagsbad og et spabad til de kolde mørke vinterdage hvor man gerne vil varmes helt igennem og få løsnet musklerne op, mod kulden, selvfølgelig med en kold drink så man ikke bliver overophedet.. I den anden ende af badeværelset er der skabe og en smuk sort bordplade med håndvask i som en del af bordpladen. Ved siden af er der et stort vaskerum med masser af plads til opbevaring ud over vaskemaskine og tørretumbler.

Derudover er der 2 gode disponible rum med fine vinduer, som kan åbnes således, at du kan få frisk luft uden ridiko for, at nogen kan komme ind og forstyrre dig.

Villaen ligger i den stille ende af Stengårds Alle. Herfra er der ikke langt til tingene. 50m til pizzeria, og en større kinesisk/sushi restaurant, 50m til både en ny Netto og Irma på Buddinge Hovedgade og offentlige transportmidler. den nærmeste bus 50 m og Buddinge station ligger kun 1 km væk, så det tager ingen tid på cykel.

Det tager ca. 30 min. med det offentlige, hvis man gerne vil en tur ind til midtbyen for at shoppe eller gå i biffen. Man har derved både fordelen af forstadens stille og ro, samtidig med at man er rigtig tæt på storbyens oplevelser. Der er lige under 10 km. til byen, så denne er i cykelafstand, hvis man er frisk. 
kontakt
Slagelsegade 5
2100 København Ø
 
Telefon:
+45
 70128800
Fax.:
+45
 35436031
CVR nummer:
27736661
 
Nyeste:


Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning