Se det digitale energimærke

Blidahpark 22, 2. tv.

, 2900 Hellerup

1 / 27
  • Ingen plantegning!
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
9
858 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 61 m²
Værelser 2
Antal plan 1
Byggeår 1934
Altan Ja
Sagsnummer 17008
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 336
Ejendomsværdiskat 963
Ejerforening 1.546
Rottebekæmpelse 2
TV Grundpakke 32
Ejerudgifter i alt 2.879

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed.

Blidah bebyggelsen er opført i perioden 1933-35 og var på mange måder eksperimenterende og nyskabende. Fem gamle landsteder dannede grundlaget for opførelsen af tyve husblokke, alle liggende forskudt for hinanden og med gavlene stik nord-syd. På denne måde opnåede man bedst mulig udsigt og 0ptimale lysforhold.

Parken med de store gamle træer blev storslået anlagt af havearkitekt C.Th. Sørensen og blokkene tegnet af arkitekterne Edvard Heiberg, Karl Larsen, A. Skjøt-Petersen, Ivar Bentsen, Acton Bjørn og Jørgen U. Berg. Bebyggelsen ligger i parken. De gamle træer er bevaret og udenomsarealerne er græsplæner med flisepartier ind til indgangene.

I dag er dette unikke byggeri mere attraktivt end nogen sinde. Denne oase beliggende ved Strandvejen og tæt på skov og strand opfylder stadigvæk arkitekternes mærkesag om gennemsigtighed i kombinationen bebyggelse-landskab. Det er efterlignet også udenfor landets grænser og har inspireret til lignende byggerier i efterkrigstiden.

Navnet "Blidah" stammer fra et af de fem landsteder, som blev sammenlagt. Datidens ejere af landstederne var ofte handelsfolk, som rejste eksotiske steder, der inspirerede dem, og "Blidah" er derfor opkaldt efter en oase i Algier.

Den bedste beliggenhed i Blidahpark.

Vi udbyder denne gang en af de allerbedst beliggende lejligheder i Blidahpark. Den ligger med en skøn og uhindret udsigt ud over Hellerups flotte villaer.

Denne klassiske 2 værelses lejlighed byder på en god fordelingsentré, badeværelse, køkken og to værelser. Lejligheden er ikke blevet istandsat i lange tider, hvorfor vi har sat en fornuftig pris, der giver dig plads til at sætte dit helt eget præg på den. Istandsættelsen er heldigvis nem at gå til, da alt det fundamentale er i orden.

De to værelser er fordelt med god plads i den vestvendte stue, som også har både altan og udsigt. Stuen er syd/vestvendt og har derfor sol ind fra middagstid og hele eftermiddagen/aftenen. Et soveværelse ligeledes i en fornuftig størrelse. Badeværelset har den flotte og uopslidelige terrasso, men trænger derudover til en opdatering. Køkkenet har også kendt bedre dage. Får du ordnet det og slebet gulvet også, så er lejligheden i vinkel.

Dette er den perfekte lejlighed for dig, der påskønner det vidunderlige miljø i det smukke og statelige Hellerup. Du får de mange lækre specialbutikker, gode restauranter - og så er du oven i købet få meter fra både Øresund, skov og offentlig transport. 
kontakt
Slagelsegade 5
2100 København Ø
 
Telefon:
+45
 70128800
Fax.:
+45
 35436031
CVR nummer:
27736661
 
Nyeste:


Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning