Se det digitale energimærke

Vesterbrogade 188, 4. th.

, 1800 Frederiksberg C

1 / 10
1 / 1
Vis:

Dokumentnavn
Sideantal
Størrelse
Vælg
8
968 KB


Udfyld venligst formularen for at få adgang til dokumenterne.
Ny kode
Ejendomsmægleren kan kontakte mig pr. telefon eller e-mail med yderligere
oplysninger om ejendommen
> Vis
Pris
-
Brutto/netto er eksklusiv ejerudgift
Se det digitale energimærke
Udbetaling -
Brutto
i
-
Netto
i
-
Boligareal 116 m²
Værelser 3
Antal plan 2
Byggeår 2013
Altan Ja, 1 m²
Elevator Ja
P-plads Ja
Sagsnummer 188-8
Ejendomstype Ejerlejlighed
Energimærke
Ejerudgifter (måned):
Ejendomsskat 491
Ejendomsværdiskat 2.163
Ejerforening 1.315
Grundfond 153
Ejerudgifter i alt 4.121

Penthouse og unik liebhaverlejlighed. - UDEN BOPÆLSPLIGT
Man siger beliggenhed er alt. I så fald bør Vesterbrogade 188 være en boligdrøm. Det er lige dér hvor postadressen skiller fra Vesterbro til Frederiksberg C. Dér hvor det farverige Vesterbro med hippe barer, gode spisesteder og skæve butikker møder det rolige Frederiksberg med smukke alléer, klassiske ejendomme, velfriserende parker og speciel butikker. Det spændende, kontrastfulde kvarter har vitterlig alt, hvad du kan ønske dig! Det har den nye ejendom på Vesterbrogade 188 også! Ejendommens otte eksklusive boliger er indrettet med stilsikker hånd, har fantastiske lysindfald, og har store altaner eller terrasser. Desuden er her elevator, stor fælles tagterrasse i 1. sals højde og mulighed for privat parkering i gården.
Penthouse og unik liebhaverlejlighed.
Lejligheden er beliggende på 4 og 5 sal med absolut fantastisk fri udsigt over Frydendalskvarterets skønne villaer fra den store altan på bagsiden.
Her er tale om en helt igennem fantastisk liebhaverlejlighed med stor privat tagterrasse på 5 sal. samt 2 altaner på 4. sal (i alt 89 kvm.). samt brugsret til den store fælles tagterrasse.
Lejligheden byder på 116 veldisponerede kvm. fordelt på stue/køkkenalrum, med store gulv til loft vinduespartier 2 udgange til den store altan mod Vesterbrogade. Hvidt højglans køkken fra JKE Design med Corian bordplade. Fra stuen er der trappe op til den private tagterrasse med en fantastisk udsigt, indbygget hot tub og ude køkken. Master bedroom med walk-in-closet. Derudover rummeligt Kontor/gæsteværelse med indbygget skab. Begge værelse har udgang til aftensols altanen på bagsiden og en unik udsigt at falde i søvn til. Badeværelset tilbyder alt hvad et moderne badeværelse bør tilbyde. Bl.a. kan nævnes Corian bordplade og vask, armatur fra Hans Grohe, og vaskesøjle fra Siemens. Derudover kan nævnes, at der er gulvvarme i alle rum, gulve er af massive egetræsplanker, facadepartiet er X-Frame, 3 lags lavenergi vinduer med sikkerheds - og lydglas. Desuden brugsret til kælderrum. 
kontakt
Slagelsegade 5
2100 København Ø
 
Telefon:
+45
 70128800
Fax.:
+45
 35436031
CVR nummer:
27736661
 
Nyeste:


Billeder
Plantegning
Billeder
Plantegning
Loading
Billeder
Plantegning